Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Akademimorden" by Martin Olczak * eBook PDF Kindle ePub Free

Akademimorden

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Akademimorden
  • Author : Martin Olczak
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1306 KB

Description

Natten den 14 maj skjuts Svenska Akademiens stĂ€ndige sekreterare till döds i Berzelii park i Stockholm. Mordvapnet visar sig vara en svart­krutsrevolver frĂ„n 1860-talet. Dagen dĂ€rpĂ„ mördas ytterligare fyra akademiledamöter.
DÄden blir en vÀrldsnyhet och polisen inleder en mördarjakt som saknar motstycke i svensk kriminalhistoria. De övriga av De Aderton sÀtts under rigorös bevakning. Men till ingen nytta. En efter en dödas ledamöterna, pÄ det ena mer vÀlplanerade och hÀpnadsvÀckande sÀttet Àn det andra.
Claudia Rodriguez pÄ riksmordkommissionen Àr den som först har hand om fallet, men snart blir hon bortkopplad. Mot uttryckliga order fortsÀtter hon ÀndÄ att utreda morden. Hon misstÀnker att ett litterÀrt mysterium lurar bakom de makabra dÄden och tar hjÀlp av en gammal pojkvÀn, antikvariatsÀgaren Leo Dorfman.
Innan de vet ordet av Àr de jagade av bÄde polisledningen och mördaren. De inser att gÄtans svar döljer djupt nere i Svenska Akademiens hemliga arkiv i Gamla stan. DÄ de bryter sig in i det underjordiska kÀllavalvet avslöjar de den förbluffande sanningen om akademimorden. Men för att rÀdda ÄterstÄende akademiledamöter och sig sjÀlva Àr tiden knapp. Historien har tagit ett mordlystet och oÄterkalleligt kliv rakt in i vÄr tid!
Akademimorden Àr en nervkittlande och Àventyrlig kriminalberÀttelse, full av intrikata mordmetoder, dolda bergrum, gÄtfulla skrifter och hemligheter som förtigits i ett Ärhundrade.


Ebook Free Online "Akademimorden" PDF ePub Kindle